En blomma i öknen

måndag 20 augusti 2012

Verkligheten!

En tjej som jag känner, vars blogg jag läser. JA jag är faktiskt inne på den varje dag och ser om du uppdaterat Mikaela!:)

Hon tyckte det att på FB och på andra bloggar verkade det som alla hade det så perfekt. Samt att man skulle blanda in lite verklighet!

Så verklighet var det ja!

Mitt 2 årig barn, har kommit in i en av de värre trots perioder som vart hittills och jag tror ibland att jag kommer rycka av mig håret. Lyssnar inte, äter inte, skriker, gaper, med andra gör inte ett skit av vad hon ska som säger till henne!
Och livet förövrigt är inte topp just nu.. Allmänt nere!

Sen är jag så fruktansvärt förbannad på att jag aldrig blir tillfrågad om jag vill åka med på roligheter! Aldrig är det någon som frågar om jag vill åka med eller följa med för huvudtaget! Bara för att jag bar Roxanna i magen i 9 månader så betyder inte det att det är automatsikt jag som ska dra hela och det tyngsa lasset... Och alltid får den som sitter hemma och glor in i väggen när resten är ute på äventyr! Jag kommer snart inte orka med detta längre..

Som på Fredag spelar Joddla med Siv i laholm/skåne där någonstans.. Och ingen har frågat mig om jag vill åka med.. Nej utan här har MAN tagit för givet att jag inte vill!!! ;( fy fan för vissa människor som tydligen finns i mitt liv!

1 kommentar:

Mickan sa...

hihi du e la för rolig! Syftade inte alls på dej, tycker att du är rätt ärlig i ditt bloggande! Har inte läst dej på ett litet tag, fint med ny säng (samma som vi) och "kul" med lite trots, jobbigt med din bebissjuka (har också en sådan period NU! Tråk att du inte kommer ut, kim! Blev så glad i lördags när jag trodde du och Daniel kom på samma kräftkalas som vi var på, men det var en annan tjej, som dessutom åkte direkt, vet inte vem det var!

Kram Kram!

ps: jobbar du var eviga dag? Om inte kan du och Roxanna komma till ÖF måndagar eller onsdagar! Hade ju varit såå kul!